Jak si tady jíme? Nejednomu z Vás jistě vrtá v hlavě tato otázka, kterou se pokusím v následující fotogalerii objasnit.
Nejprve je třeba objasnit titulní fotku. Mohl bych Vás nechat hádat, co se to na fotce děje, ale myslím, že by to nikdo z Vás neuhádl. Tohle je totiž Pája 5 minut po tom, co zbaštil svůj oběd, můj oběd a dezert. No prostě už se zase cpe!
Malá spižírna aneb co vše se vejde na střechu ŠK Felicia
Tady můžete vidět naší menzu. Než jdeme dovnitř na jídlo, tak se většinou ještě vyblbneme na místních atrakcích, aby se toho do nás víc vešlo.
Abychom se moc nenadřeli při vstupu a odchodu, tak tu máme elektrické otevírání dveří - stačí zmáčknout tlačítko.
Podíváme se co bude dnes dobrého.. Každý den jsou k výběru 3 základní jídla za 1.20, 2.00 a 2.50 éček, potom je tady alternativní jídlo (vegetariánská kejda) a občas máme i akční nabídku kolem 5ti eur (Obří hamburgr nebo losos, ...)
Ke každému hlavnímu jídlu je v ceně dezertíček. Většinou to je nějaký pudink, jogurt, banán, meloun, jablko, hručka nebo pomeranč a výjimečně zelenový salát. Prostě ty věci co u nás v Plzni stojí nějakou kačku navíc:)
Z pohledu tácu čekajícího na jídlo vidíme až do kuchyně.
A takhle to funguje v praxi - usměvavé kuchařky se vás zeptají jakou chcete přílohu (musíte umět německy nebo aspoň dobře ukázat a něco přitom brblat)
A takhle si tu jíme, pokud zrovna Pája nešetří na výlety po okolí. Tohle jídlo Páju vyšlo na 2.80 a bylo jedno z nejlepších
Pája po 3 týdnech v Německu nedojedl první jídlo - polévku. Prej byla hnusná a jmenovala se asijská
Když nejdeme do menzy nebo je víkend, tak si holt musíme vařit. Tady si dělám tortily a Pája rýži s brokolicí (je to nejlevnější a záplácne to břicho)
Připalující se rýže a krůtí maso (je tu nejlevnější, které jsem zatím objevil)
Možná to nevypadá, ale byla to hrozná mňamka. Nechtělo se mi nechávat zbytky, tak jsem to všechno sněd a další tři hodiny se mnou nebyla řeč a sténal jsem:)
Neni to ideální blog, ale komu se to nelíbí...